Напередодні Міжнародного дня кухаря і кулінара в ЗП(ПТ)О “Регіональний центр професійної освіти залізничного транспорту та агротехнічного сервісу” наставник навчальної групи К-22 Альбіна ГНАТЕНКО провела відкриту виховну годину “Майстри смаку”.
Під час заходу здобувачі освіти ознайомилися із становленням професійного свята кулінарів та його значення у світі; цікавими історичними подіями та фактами про професію кухар.
Майбутні кухарі, здобувачки освіти групи К-22 та групи К-24 ознайомили присутніх з історією виникнення кухарського ковпака та цікавими фактами про продукти, які ми вживаємо.
У ході виховної години була проведена вікторина “Кулінарний ерудит” та цікава гра “Вгадай страву”, під час яких здобувачі освіти разом з педагогами відповідали на питання, та за підказками вгадували страву.
Наприкінці, здобувачка освіти групи К-24 Анастасія ЩЕРБАКОВА зачитала “Оду кухарю”.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто має хоч якусь професійну приналежність до найсмачнішої сфери діяльності. Нехай у ваших серцях завжди горить пристрасть і любов, адже ці почуття і є тими секретними інгредієнтами, які ви додаєте до своєї страви. Бажаємо нескінченних цікавих ідей та креативності в роботі.
Мирного неба та довгоочікуваної Перемоги нам усім!