У надзвичайно непростих умовах сьогодення, здобувачі освіти разом з майстром виробничого навчання демонструють свої вміння і навички адаптуватися до змін, разом приймати правильні рішення. Продовжуючи розширювати свої знання та вдосконалювати навички дистанційного навчання, учасники освітнього процесу набули нового унікального досвіду – як проводити іспит в online режимі.
06 лютого 2025 року пройшла державна кваліфікаційна атестація з робітничої професії 5122 Кухар (кваліфікація 4 розряд) у навчальній групі К-22.
Державна кваліфікаційна комісія розглянула підсумки навчальних досягнень здобувачів освіти, результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання програми виробничої практики, відгуки роботодавців про рівень підготовки випускників і виробничі характеристики, наряди на пробні кваліфікаційні роботи.
Під час виконання ДКА здобувачі освіти демонстрували свої вміння та навички у організації робочого місця в процесі роботи, у приготуванні страв з риби, м’яса, птиці, холодних страв та закусок, презентували готові страви та детально пояснювали технологію їх приготування. Підготувала учнів майстер виробничого навчання Гнатенко Альбіна Вікторівна.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом державної кваліфікаційної роботи і присвоєння кваліфікації 4 розряду.
ШАНОВНІ НАШІ ВИПУСКНИКИ!
Щасливої вам долі у світі обраної вами професії!
Реалізуйте свої знання на практиці, творчих злетів і реалізації вас як особистостей!
Будьте креативними особистостями, щоб ваші знання були витребуваними.
Будьте патріотами нашого рідного краю, а ми будемо пишатися нашими випускниками!