Проєкт «Розвиток трудового потенціалу для України»

Проєкт «Розвиток трудового потенціалу для України»,  організований ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту Агентства США  з міжнародного розвитку Проєкт  USAID «Економічна підтримка України».

Протягом 2023/2024 навчального року у рамках міжнародного співробітництва при реалізації Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який організований ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту Агентства США  з міжнародного розвитку Проєкт  USAID «Економічна підтримка України» здійснено короткострокове навчання для дорослого населення:

– з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»  за компетентністю «Обслуговування та ремонт двигунів» навчалося 15 осіб;

– з професії «Кухар» за компетентністю «Приготування страв та гарнірів з овочів та грибів. Приготування бульйонів, супів та соусів» – 15 осіб;

Навчання за короткостроковою програмою «Приготування страв, гарнірів з овочів та грибів. Приготування бульйонів, супів та соусів», яке стартувало 6 листопада.
Навчання проходить в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України». 
Участь у навчанні беруть 15 слухачів.
Курс спрямований на забезпечення оволодіння комплексом знань і практичних навичок технології приготування страв з овочів, грибів та технологією приготування бульйонів, супів, соусів.
Слухачі, які успішно опанують курс отримають сертифікати, які допоможуть їм підтвердити свої навички перед потенційними роботодавцями та якісно покращити кар’єрне зростання і особистісний розвиток.

– з професії «Кухар»  за компетентністю «Приготування страв з яєць молока  та молочних  продуктів, сиру», «Приготування холодних страв та закусок» – 19 осіб.

5 лютого 2024 року стартувало навчання за короткостроковою програмою “ Приготування страв з яєць молока та молочних продуктів, сиру”, “Приготування холодних страв та закусок”
Навчання проходить в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Участь у навчанні беруть 19 слухачів.
Курс спрямований на забезпечення оволодіння комплексом знань і практичних навичок технології приготування та відпуск страв з яєць, молока і молочних продуктів, страв із сиру; технології приготування та оформлення бутербродів, салатів, закусок із сиру та яєць, страв і закусок з риби, рибних продуктів, м’яса та м’ясних продуктів.
Слухачі, які успішно опанують курс отримають сертифікати, які допоможуть їм підтвердити свої навички перед потенційними роботодавцями та якісно покращити кар’єрне зростання і особистісний розвиток.
Разом змінюймо майбутнє на краще для України, заповнюючи дефіцит трудового потенціалу та стимулюючи розвиток країни!
Продовжується навчання за короткостроковою програмою“ Приготування страв з яєць молока та молочних продуктів, сиру”, “Приготування холодних страв та закусок”, яке стартувало 5 лютого.
Навчання проходить в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Участь у навчанні беруть 19 слухачів.
Курс спрямований на забезпечення оволодіння комплексом знань і практичних навичок технології приготування та відпуск страв з яєць, молока і молочних продуктів, страв із сиру; технології приготування та оформлення бутербродів, салатів, закусок із сиру та яєць, страв і закусок з риби, рибних продуктів, м’яса та м’ясних продуктів.
Слухачі, які успішно опанують курс отримають сертифікати, які допоможуть їм підтвердити свої навички перед потенційними роботодавцями та якісно покращити кар’єрне зростання і особистісний розвиток.
Разом змінюймо майбутнє на краще для України, заповнюючи дефіцит трудового потенціалу та стимулюючи розвиток країни!
12.03.2024 група слухачів, яка навчалась за короткостроковою програмою «Приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів, сиру. Приготування холодних страв та закусок» з професії «Кухар» під керівництвом майстрині в/н, викладачки Альбіни ГНАТЕНКО успішно пройшла вихідний тестовий контроль та виконала практичні завдання.
Невичерпну фантазію та справжній естетичний смак демонстрували слухачки курсу, чарівні панянки під час приготування та оформлення страв.
Щиро вітаємо наших випускниць з успішним завершенням навчання!
Підведено підсумки навчання слухачів курсів за короткостроковою програмою з професії «Кухар».
Курс був спрямований на підвищення рівня володіння комплексом знань та практичних навичок з технології приготування страв з яєць, молока та молочних продуктів, сиру, приготування холодних страв та закусок.
Вітаємо із успішною реалізацією курсу майстриню в/н Альбіну Гнатенко та неймовірно талановитих, чарівних слухачок.