





Майстер виробничого навчання Альбіна ГНАТЕНКО та здобувачка освіти Марина СІДАШ стали дипломованими учасниками Всеукраїнського гастрономічного конкурсу «Гарбузовий маєток 2025».
Організаторами конкурсу виступили Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро», Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області.
Метою конкурсу було: залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв з гарбуза з акцентом на українську кухню; дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми рецептами для створення нової історії кондитерського мистецтва України; донести мешканцям України та Європи нову сторінку в гастрономічній історії України.
Учасниці конкурсу на розсуд журі представили рецептуру приготування унікальних страв із гарбуза, це – Хрусткий гарбуз в карамелі та Домашній сонячний хліб з гарбуза.
Шановні наші майстрині! Дякуємо вам за майстерність, з якою ви перетворюєте прості інгредієнти на справжні кулінарні шедеври. Нехай кожен день дарує натхнення, радість від створення нових страв! Бажаємо вам море цікавих ідей, вдалих рецептів і високого професіоналізму, творчого натхнення та позитивного настрою, які неодмінно стануть найкращою приправою до ваших шедеврів!